BRAVARSKA RADIONA

Sa ponosom možemo reći da raspolažemo sa stručnim kadrom i opremom , koja u svakom trenutku pruža tehničku podršku inženjeringu, tako da dinamika radova ni u jednom trenutku ne dolazi u pitanje. Sve bravarske konstrukcije izvodimo samostalno u sklopu radione, a bravarski tim je podrška na svim projektima.

MEHANIČARSKA RADIONA

Svakodnevna upotreba desetina vrsta mašina(transportna, radne, itd...) dovela je do potrebe za osnivanjem mehaničarske radione.Kompletan tim stručnjaka svojim znanjem i iskustvom spiječava bilo kakvo usporavanje radnog procesa i dinamiku radova održava u okviru projektima predvidjenih rokova. Stalna modernizacija voznog parka stvorila je potrebu za svakodnevnom edukacijom, tako da naš stručni kadar svojim znanjem je spreman da isprati razvoj novih tehnologija u ovoj oblasti.

TOKARSKA RADIONA

Posjedovanje velikog broja teške mahanizacije(gradjevinske mašine, buldožeri, bageri, grederi i ostalo), zatim postrojenja kao sto su asfaltna baza, betonska baza, separacija šljunka i drobilično postrojenje, doveli su do potrebe formiranja tokarske radione, koja je zadužena za izradu dijelova i održavanje nabrojane mehanizacije.

Tokarska radiona raspolaže potrebnim kadrovima i opremom te svakodnevno radi na pravljenju preciznih mašinskih elemenata(osovine, zupčanici, lažajevi, vijci, valjci) koji su sastavni dio pogonske mehanizacije i postrojenja za proizvodnju materijala.

Radiona posjeduje tokarske strojeve, goldalice, specijalne bušilice i sve potrebno za obavljanje ovakve vrste dijelatnosti.

Najveća prednost ovakvog načina rada je dostupnost ekipa u svakom momentu za otklanjanje bilo koje vrste kvara te samim tim smanjenja vremena eventualnih zastoja.

Pin It

30godina uspješnog poslovanja!