PREGLED STANOVA PO ETAŽAMA 

 

Lokacija objekta

Na odličnoj lokaciji, na uglu ulica Pave Radana i Prvog krajiškog korpusa smješten je luksuzni  i visokokvalitetni stambeno poslovni objekat. Blizina ulice Veselina Masleše(Gospodska), Hotela Bosna, Vlade RS, Narodnog pozorišta, parka Mladena Stojanovića,osnovne škole Georigi Stojkov Rakovski i mnogih drugih bitnih lokacija, implicira da  su sve aktivnosti administrativnog,društvenog, kulturnog i obrazovnog karaktera  udaljene na samo nekoliko desetina metara i samim tim  pozicionira ovu lokaciju u sam vrh najatraktivnijih lokacija u Banja Luci. Neposredno okruženje je mirnih sadržaja, te objekat kao individualni sa unutrašnjim dvorištem egzistira među stambeno-porodičnim objektima.

Lokacija je  potpuno infrastrukturno opremljena i odlično povezana sa najužim centrom grada pruža ugođaj luksuza i života u jednoj od najatraktivnijih ulica Banja Luke.

Tehnički detalji projekta

Objekat je koncipiran kao stambeno-poslovni, spratnosti -2Po+P+5+Pe. Sa ukupno 33 stambene jedinice, strukture od garsonjere do četvorosobnih stanova, te visokim prizemljem sa galerijom , zadržana je početna ideja objekta manjeg broja stanova , kako bi se što veći komfor ostavio budućem korisniku ovog jedinstvenog prostora i  dobio objekat koji koketira sa okolinom svojom prozračnošću, prirodno osunčan sa svih strana objekta. U podrumskim etažama, do koje se pristupa preko rampe, ukupno je predviđeno 39 parking  mjesta od čega je 18 parking mjesta predviđeno na etaži -1Po i 21 parking mjesto na etaži -2Po.

Napominjemo i jos neke od prednosti: 

Orange check box tickvisina od poda do plafona iznosiće 2,80m

Orange check box tickvanjska stolarija – prozori i balkonska vrata su izrađena od sedmokomornih PVC profila sa troslojnim

termoizolacijskim staklomprozor pave radana

Orange check box tick prvoklasna italijanska keramika visokih estetskih kvaliteta

Orange check box tick parketi – hrastov prvoklasni, velikih dimenzija;

Orange check box tick objekat je opremljen najsavremenijom bezbednosnom opremom

Orange check box tickprojektovani su sistemi vrhunske zaštite od protivpožarnosti, kao i sistemi sigurnosti vašeg životnog prostora (video nadzor u podzemnim etažama kao i ispred i na ulazu zgrade, interfon sa video nadzorom).

 

 

 

Cijenimo potrebe naših klijenata i garantujemo kvalitet i profesionalnost!