Kao odgovorno i inovativno preduzeće čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstantno se trudimo da svojom  kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržavamo akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se.

"Hidro-kop” je preduzeće koje u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Kao društveno odgovorno preduzeće, “Hidro-kop” je već dugi niz godina aktivan na području humanitarnih donacija i sponzorstava, koja poboljšavaju kvalitet života zajednice.
Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastojimo pružiti pomoć i podršku onima kojima su one najpotrebnije - djeci i mladima, mnogobrojnim porodicama, sportskim amaterima i profesionalcima, zdravstvenim i naučnim projektima te projektima važnim za lokalne zajednice u kojima “Hidro-kop” i djeluje.

Naše društveno odgovorno poslovanje nagrađeno je 2009. godine na tradicioinalnoj manifestaciji "Izbor najuspješnijih u privredi RS", nagradom za za osvojeno prvo mjesto za doprinos razvoju društvene i korporativne odgovorornosti.

Cijenimo potrebe naših klijenata i garantujemo kvalitet i profesionalnost!