‎066 999 979Prodaja stanova

 Mapa

 

Predstavljamo vam potpuno nov koncept stambenog naselja u gradu Banja Luci. Gradimo ga sa jasnom vizijom i ciljem da postane poseban i po mnogo čemu jedinstven dio našeg grada.

Naselje će biti jedinstveno kako po kvalitetu zbog svog stepena opremljenosti i kvaliteta opreme koja se ugrađuje, funkcionalnosti , gdje je svaki kvadrat stana posebno isplaniran , modernom dizajnu, tako i po lokaciji gdje se nalazi.

 

Ova lokacija je udaljena na oko 2 km od samog centra grada i jedinstvena je po tome sto iako je u blizini kapitalnih objekata, ona je oaza za sebe. Drvoredi i zelene površine krase i krasiće ovo posebno naselje kao rijetko koje u gradu. 


UG2

UNIVERZITETSKI GRAD

 Univerzitet u Banjoj Luci koji je  vodeća visokoškolska   obrazovna institucija  u Republici Srpskoj i drugi po   veličini   univerzitet u Bosni  i Hercegovini nalazi se u   neposrednoj   blizini stambeno poslovnog kompleksa   CITY BLOCK.

 Članice univerziteta su sledeći fakulteti:   ElektrotehničkI,Tehnološki, Mašinski, Pravni, Ekonomski,   Medicinski,Poljoprivredni ,Šumarski Filozofski ,   Arhitektonsko-   građevinski , Prirodno-matematički ,   Akademija umjetnosti ,   Fakultet fizičkog vaspitanja i   sporta , Filološki, Fakultet   političkih nauka,Rudarski   fakultet teFakultet bezbjednosnih   nauka.


 

tzkada95TURISTIČKO ZABAVNI KOMPLEKS ADA

Na sredini rijeke Vrbas, nalazi se se najveći  turističko ugostiteljski zabavni park u Banjaluci a od CITY BLOK kompleksa je udaljen oko 200m.

 

 

 

 

 

 


 dp95DELTA PLANET

  Najveći  šoping-mol u Bosni i Hercegovini  u okviru   kojeg  će se naći  svjetski poznati brendovi i koji će u   svom  sastavu imati i najveći  bioskop  na ovim   prostorima udaljen je na oko 600m od CITY BLOCK   kompleksa.

 

 

 

 


 gob95GRADSKI OLIMPIJSKI BAZEN

Udaljenost gradskog olimpijskog bazena na oko 200m pruža budućim stanovnicima kompleksa CITY BLOCK mogućnost rekreacije na vrhunskom nivou u najsavremenijim  uslovima.

 

 

 

 

 

 


PLANIRANA OSNOVNA ŠKOLA

U planu je izgradnja osnovne škole na oko 150m udaljenosti od CITY BLOCK kompleksa.

Kada se uzme u obzir da će u sklopu CITY BLOCK kompleksa biti hipermarket  već od 2018.godine, ambulanta, vrtić, sportska i dječija igrališta, te tržni centar, ovu lokaciju kotira u sam vrh najatraktivnijih lokacija u Banja Luci.

 lokacija CB9x5

 

 

Cijenimo potrebe naših klijenata i garantujemo kvalitet i profesionalnost!