HIDROGRADNJAVodovodni sistemi...

HIDROGRADNJA

Izrada vodovodnih cijevovoda svih prečnika od kućnih instalacija pa do prečnika Ø 1000 pa i foto, i sa svim vrstama cijevi u zavisnosti od zahtjeva projekta i investitora.

Opširnije
NISKOGRADNJASaobraćajnice, trotoari, šetališta...

NISKOGRADNJA

Izrada komplet saobraćajnica sa obuhvatanjem svih vrsta radova: iskopi, nasipanje trupa puta, odvodnih kanala, propusta, nasipanje i stabilizacija nosivih slojeva, izrade ivičnjaka...

Opširnije
VISOKOGRADNJAStambeni i poslovni objekti...

VISOKOGRADNJA

102 STANA.
65 GARAŽNIH MJESTA.
48 VANJSKIH PARKING MJESTA.

Opširnije
PROIZVODNJAProizvodnja, doprema i ugradnja...

PROIZVODNJA

Bavimo se proizvodnjom,dopremom i ugradnjom svih vrsta betona potrebnih za izradu objekata koji proizvodimo isključivo od atestiranog materijala od strane nadležnih institucija.

Opširnije

Cijenimo potrebe naših klijenata i garantujemo kvalitet i profesionalnost!

AKTUELNOSTI

Otvorena dva nova dječij...

Otvorena dva nova dječija igrališta

U naselju Borik, u ulicama Knežopoljska i Rade Vranješević, otvorena su dva novoizgrađena dječija igrališta, koja su mališanima ovog naselja poklonile kompanije „Hidrokop“, „Aragosta Invest“, „Malbašić kompani“ i „Gradip“. O radovima sa ovih igrališta smo već ranije izvještavali na našem sajtu, a danas su ona i zvanično otvorena na radost velikog broja mališana.

Izgradnja dječijeg igral...

Izgradnja dječijeg igrališta - Knežopoljska ulica, Borik

U Knežopoljskoj ulici u banjalučkom naselju Borik, zaočela je izgradnja dječijeg igrališta shodno velikoj akciji Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija, među kojima je i "Hidrokop".

Radovi na izgradnji dječ...

Radovi na izgradnji dječijeg igrališta – Borik,  ul. Rade Vranješevića

 ”Hidrokop” d.o.o. je kao društveno odgovorno preduzeće je već dugi niz godina aktivan na području humanitarnih donacija i sponzorstava, koja poboljšavaju kvalitet života zajednice.

Jedna od takvih društveno odgovornih akcija koje smo prepoznali je i izgradnja dva dječija igrališta koja će ostati kao trajan poklon gradu, djeci i roditeljima. 

IZDVAJAMO

PRODAJA -POSLOVNI PROSTOR!!! 

Iz naše ponude, želimo da izdvojimo poslovni prostor veličine 655m2 u objektu u izgradnji u ulici Boška Tošića. Prostor  i lokacija su pogodni za market ali i za druge djelatnosti tako da se može reći da je multifunkcionalan.

 

Prijavi se na naš newsletter i primaj obavijesti o HIDRO-KOP novostima!