HIDROGRADNJAVodovodni sistemi...

HIDROGRADNJA

Izrada vodovodnih cijevovoda svih prečnika od kućnih instalacija pa do prečnika Ø 1000 pa i foto, i sa svim vrstama cijevi u zavisnosti od zahtjeva projekta i investitora.

Opširnije
NISKOGRADNJASaobraćajnice, trotoari, šetališta...

NISKOGRADNJA

Izrada komplet saobraćajnica sa obuhvatanjem svih vrsta radova: iskopi, nasipanje trupa puta, odvodnih kanala, propusta, nasipanje i stabilizacija nosivih slojeva, izrade ivičnjaka...

Opširnije
VISOKOGRADNJAStambeni i poslovni objekti...

VISOKOGRADNJA

102 STANA.
65 GARAŽNIH MJESTA.
48 VANJSKIH PARKING MJESTA.

Opširnije
PROIZVODNJAProizvodnja, doprema i ugradnja...

PROIZVODNJA

Bavimo se proizvodnjom,dopremom i ugradnjom svih vrsta betona potrebnih za izradu objekata koji proizvodimo isključivo od atestiranog materijala od strane nadležnih institucija.

Opširnije

Cijenimo potrebe naših klijenata i garantujemo kvalitet i profesionalnost!

AKTUELNOSTI

Izgradnja dječijeg igral...

Izgradnja dječijeg igrališta - Knežopoljska ulica, Borik

U Knežopoljskoj ulici u banjalučkom naselju Borik, zaočela je izgradnja dječijeg igrališta shodno velikoj akciji Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija, među kojima je i "Hidrokop".

Radovi na izgradnji dječ...

Radovi na izgradnji dječijeg igrališta – Borik,  ul. Rade Vranješevića

 ”Hidrokop” d.o.o. je kao društveno odgovorno preduzeće je već dugi niz godina aktivan na području humanitarnih donacija i sponzorstava, koja poboljšavaju kvalitet života zajednice.

Jedna od takvih društveno odgovornih akcija koje smo prepoznali je i izgradnja dva dječija igrališta koja će ostati kao trajan poklon gradu, djeci i roditeljima. 

Ozvaničen početak radov...

Ozvaničen početak radova na projektu poslovne zone Ramići

Na području Banjaluke danas je ozvaničen početak radova na projektu “Dovršetak javne infrastrukture u Poslovnoj zoni Ramići-Banjaluka”, čija je ukupna vrijednost 925.776 KM.Početak radova ozvaničili su gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, direktor američke Agencije za međunarodni razvoj /USAID/ u BiH Piter Dafi i predstavnik katoličke humanitarne organizacije /CRS/ za BiH Mark di Silva.Radojičić je rekao novinarima da ulaganje USAID-a i CRS-a u BiH u ovom projektu iznosi 55 odsto, a Grad Banjaluka učestvuje sa 45 odsto.

Prijavi se na naš newsletter i primaj obavijesti o HIDRO-KOP novostima!