HIDROGRADNJAVodovodni sistemi...

HIDROGRADNJA

Izrada vodovodnih cijevovoda svih prečnika od kućnih instalacija pa do prečnika Ø 1000 pa i foto, i sa svim vrstama cijevi u zavisnosti od zahtjeva projekta i investitora.

Opširnije
NISKOGRADNJASaobraćajnice, trotoari, šetališta...

NISKOGRADNJA

Izrada komplet saobraćajnica sa obuhvatanjem svih vrsta radova: iskopi, nasipanje trupa puta, odvodnih kanala, propusta, nasipanje i stabilizacija nosivih slojeva, izrade ivičnjaka...

Opširnije
VISOKOGRADNJAStambeni i poslovni objekti...

VISOKOGRADNJA

102 STANA.
65 GARAŽNIH MJESTA.
48 VANJSKIH PARKING MJESTA.

Opširnije
PROIZVODNJAProizvodnja, doprema i ugradnja...

PROIZVODNJA

Bavimo se proizvodnjom,dopremom i ugradnjom svih vrsta betona potrebnih za izradu objekata koji proizvodimo isključivo od atestiranog materijala od strane nadležnih institucija.

Opširnije

Cijenimo potrebe naših klijenata i garantujemo kvalitet i profesionalnost!

AKTUELNOSTI

Prodaja stanova - Četvor...

Prodaja stanova - Četvorosoban stan 102,48m2, Nova Varoš

Hidrokop d.o.o. Banja Luka prodaje stan površine 102,48m2 u objektu u izgradnji na uglu ulica Pave Radana i Prvog krajiškog korpusa u Banja Luka.

Investitor na objektu je Hidrokop d.o.o.

Objekat je u izgradnji i završetak radova je planiran za ljeto 2019.godine.

Prodaja stanova - 066 999 979

Otvorena fabrika vode iz ...

8Fabrika vode, glavno postrojenje vodovodnog sistema "Crno vrelo", koje treba da riješi vodosnabdijevanje za 20.000 stanovnika sa rubnih područja Banjaluke i Prijedora danas je puštena u probni rad.

Dodjela ključeva i uselj...

DSC 5960 900x600

Stambeno poslovni objekat u ulici Boška Tošića u Banja Luci, čiji je investitor Hidrokop d.o.o.,  zvanično je useljen ceremonijom dodjele  ključeva stanarima ovog objekta.

IZDVAJAMO

Hidro-kop d.o.o. prodaje luksuzan stan u stambeno poslovnom objektu u ulici Pave Radana u Banja Luci. Stan je luksuznog stepena opremljenosti i ima pogled na grad. Objekat je u izgradnji i završetak radova je planiran za ljeto 2019.godine.

Prijavi se na naš newsletter i primaj obavijesti o HIDRO-KOP novostima!